Volg ons

Eerste Divisie

Fortuna Sittard-aanvoerder Schuurs : ‘Het was een speciale wedstrijd en dat voel je wel’

Fortuna Sittard-aanvoerder Schuurs : ‘Het was een speciale wedstrijd en dat voel je wel’

Perr Schuurs stapte vrijdagavond met een brede glimlach van het veld nadat hij met Fortuna Sittard drie punten had weten te pakken tegen Jong FC Utrecht (0-1). De aanvoerder van de Limburgse club genoot van de entourage en kijkt reikhalzend uit naar de allesbeslissende wedstrijd van komende zaterdag tegen Jong PSV. 

Genieten
Een overwinning is genoeg voor Fortuna Sittard om direct promotie af te dwingen naar de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal. ,,Daar gaan we alles aan doen, nog één week hard trainen en dan hoop ik drie punten en dan waar we aan toe zijn gaan we dan van genieten”, aldus Schuurs tegenover de camera van FOX Sports.

Speciale wedstrijd
Vooral in de eerste helft leek er veel druk te staan op de ploeg uit Sittard. ,,We zijn de wedstrijd in gegaan net zoals de andere wedstrijden, maar er was wel goede spanning. Het was een speciale wedstrijd en dat voel je wel.”

Ajax
Schuurs is voor komend seizoen zeker van een plaats in de Eredivisie. Hij hoopt met Ajax dan zijn huidige werkgever Fortuna Sittard te treffen. ,,Dat zou fantastisch zijn en dat gaan we volgende week waarmaken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie