woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieFortuna Sittard-aanvoerder Schuurs : 'Het was een speciale wedstrijd en dat voel...

Fortuna Sittard-aanvoerder Schuurs : ‘Het was een speciale wedstrijd en dat voel je wel’

Perr Schuurs stapte vrijdagavond met een brede glimlach van het veld nadat hij met Fortuna Sittard drie punten had weten te pakken tegen Jong FC Utrecht (0-1). De aanvoerder van de Limburgse club genoot van de entourage en kijkt reikhalzend uit naar de allesbeslissende wedstrijd van komende zaterdag tegen Jong PSV. 

Genieten
Een overwinning is genoeg voor Fortuna Sittard om direct promotie af te dwingen naar de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal. ,,Daar gaan we alles aan doen, nog één week hard trainen en dan hoop ik drie punten en dan waar we aan toe zijn gaan we dan van genieten”, aldus Schuurs tegenover de camera van FOX Sports.

Speciale wedstrijd
Vooral in de eerste helft leek er veel druk te staan op de ploeg uit Sittard. ,,We zijn de wedstrijd in gegaan net zoals de andere wedstrijden, maar er was wel goede spanning. Het was een speciale wedstrijd en dat voel je wel.”

Ajax
Schuurs is voor komend seizoen zeker van een plaats in de Eredivisie. Hij hoopt met Ajax dan zijn huidige werkgever Fortuna Sittard te treffen. ,,Dat zou fantastisch zijn en dat gaan we volgende week waarmaken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS