vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna pakt play-off ticket na zege op Jong FC Utrecht

Fortuna pakt play-off ticket na zege op Jong FC Utrecht

Fortuna Sittard weet al voor de tweede seizoenshelft begint dat het na het reguliere seizoen mee mag doen met de play-offs om promotie. De Limburgse ploeg boekte in eigen huis een 3-1 zege op Jong FC Utrecht.

Stokkers
Fortuna was al in de beginfase dreigend via Lisandro Semedo, maar hij scoorde niet. Dat deed Finn Stokkers wel na een klein half uur spelen en nog wel met een hakje. Enkele minuten later verdubbelde de oud-Spartaan zelfs de marge. De equipe van Sunday Oliseh was duidelijk een maatje te groot voor de Utrechtse beloften.

Koploper
Na de pauze zakte de wedstrijd wat in, waardoor Jong FC Utrecht langzaam uit haar schulp kroop. Kort voor tijd werd het zowaar nog spannend toen Mohamed Mallahi het duel weer spannend maakte. Stokkers zorgde echter met zijn derde niet alleen voor zijn hattrick, maar besliste ook het duel. Fortuna gaat zodoende als koploper de winterstop in, al heeft NEC twee verliespunten minder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD