Volg ons

De Graafschap

Fortuna lijft Turkse doelman in, De Graafschap verlengt met Van den Hurk

Fortuna lijft Turkse doelman in, De Graafschap verlengt met Van den Hurk

Fortuna Sittard voegt de Turkse doelman Aykut Özer toe aan haar selectie De 24-jarige keeper komt over van het Turkse Karabükspor. De Graafschap wist Anthony van den Hurk langer aan zich te binden.

Özer
De Turkse doelman had een aflopend contract en zodoende transfervrij. Özer speelde in het verleden voor Eintracht Frankfurt, waarvoor hij twee duels het doel verdedigde.

Van den Hurk beloond
De Graafschap heeft het contract met Anthony van den Hurk opengebroken en met een seizoen verlengd. De 24-jarige aanvaller ligt daardoor tot juli 2019 vast. Van den Hurk kwam vorig seizoen over van FC Eindhoven en wist in zijn eerste seizoen bij de Superboeren 29 competitiewedstrijden te spelen en daarin twaalf keer te scoren.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Graafschap