zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna in de wolken met contractverlening Schuurs

Fortuna in de wolken met contractverlening Schuurs

Op een speciaal belegde persconferentie maakte Fortuna Sittard vanmiddag bekend dat het het contract met Perr Schuurs heeft weten open te breken en te verlengen tot medio 2020.

Voel me thuis

,,Ik vind het echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta”, reageert de 17-jarige verdediger. ,,Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen.”

Grote toekomst voor zich
Schuurs stond nadrukkelijk in de belangstelling van verschillende nationale en internationale topclubs. Fortuna is dan ook in de wolken dat de mandekker én aanvoerder langer bij de club blijft: ,,Perr is een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. We zijn erg blij dat we de verbintenis met Perr hebben kunnen verlengen. Hij heeft een grote toekomst voor zich, maar kiest op dit moment heel bewust voor Fortuna. Daarnaast is Perr niet alleen een groot sportman, maar ook een geweldig mens die heel goed weet wat hij wil”, stelt voorzitter Isitan Gün tevreden.

Eerder vandaag sprak Schuurs al over de interesse van verschillende clubs in een interview met het AD.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD