donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna haalt Turks toptalent

Fortuna haalt Turks toptalent

Fortuna Sittard heeft naar eigen zeggen een toptalent binnengehaald. Ufukcan Engin is door de Limburgse club voor vier jaar vastgelegd. De 18-jarige aanvallende middenvelder staat in Turkije te boek als toptalent, meldt de clubsite trots.

Sterkhouder
,,Ufukcan Engin doorliep alle nationale jeugdteams, was actief op EK- en WK-eindronden en gold telkens als een van de sterkhouders. Engin is tevens de jongste doelpuntenmaker in het Turkse professionele voetbal. Hij komt over van Dardanelspor, dat momenteel acteert op het derde niveau in Turkije”, jubelt Fortuna.

Ongelofelijk veel potentie
Clubeigenaar Isitan Gün doet er nog een schepje bovenop: ,,Ik heet hem met grote vreugde welkom. Ufukcan behoort zonder twijfel tot de grootste talenten van zijn leeftijdscategorie; hij heeft ongelofelijk veel potentie. Voor Fortuna zal hij buitengewoon veel waarde hebben. Het zou zomaar kunnen dat we nu tot de jongste teams in de Jupiler League gehoren, maar dat is tekenend voor onze lange-termijnvisie voor de ontwikkeling van ons team.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD