zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieFortuna-doelman kan plek op reservebank niet accepteren en meldt zich ziek

Fortuna-doelman kan plek op reservebank niet accepteren en meldt zich ziek

Doelman Michael Verrips van Fortuna Sittard kan zich niet vinden in zijn plek op de reservebank. De 25-jarige goalie kwam afgelopen winterstop over van Sheffield United en zou eerste doelman worden. Verrips kreeg echter last van een coronabesmetting en noodgedwongen werd gekozen voor doelman Yanick van Osch.

Zaakwaarnemer Menno Groenveld stelt dat de huidige situatie tegen de gemaakte afspraken is: “Michael is gekomen als eerste doelman. Daarom zijn we naar Fortuna gekomen. Om minuten te maken en te werken aan zijn ontwikkeling”, vertelt de belangenbehartiger van de doelman tegen Voetbal International. 

Dinsdag meldde Michael Verrips zich vervolgens ziek bij Fortuna Sittard. Al ontkent zijn zaakwaarnemer dat dat iets te maken heeft met de huidige situatie, wel erkent hij dat zijn pupil ontzettend baalt van deze situatie: “Met alle respect naar Van Osch toe: voor ons is dit moeilijk te accepteren, want het staat haaks op de afspraken die zijn gemaakt in januari. We hadden meerdere opties, maar project Fortuna was voor ons op dat moment het meest overtuigend.” Desondanks benadrukt zaakwaarnemer Groeneveld wel dat Michael Verrips er alles aan zal doen om Fortuna Sittard in de Eredivisie te houden.

Technisch Directeur Sjoerd Ars van Fortuna Sittard zegt in een reactie wel begrip te hebben voor de teleurstelling van Verrips: “Twee clean sheets, een ploeg die het goed doet: dan is topsport hard” stelt Ars.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]