dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieFortuna-aanvoerder Schuurs: ‘Ik geloof dat ik al bij de dug-out was voordat...

Fortuna-aanvoerder Schuurs: ‘Ik geloof dat ik al bij de dug-out was voordat hij er in zat’

Perr Schuurs opende vrijdagavond met een fraaie vrije trap de score in de met 0-6 gewonnen uitwedstrijd tegen Telstar. De jeugdige aanvoerder van Fortuna Sittard genoot direct na de wedstrijd zichtbaar nog na van zijn treffer en de grote zege.

Breed leggen en schieten
,,Voor mij telt de overwinning, natuurlijk was het een mooie goal. Ik heb nu in totaal vier doelpunten gemaakt in het betaald voetbal, maar ik denk dat deze wel de mooiste was. Eigenlijk zou en andere speler hem nemen omdat mijn eerste bal in de eerste minuut in de muur ging. Ik hoorde de trainer roepen, breed leggen en schieten, ik doe dat en gelukkig gaat die er goed in”, aldus Schuurs tegenover de camera van FOX Sports.

Dug-out
Nadat de bal de schoen van Schuurs verliet wist hij al bijna zeker dat deze poging een treffer op zou leveren voor de Limburgse formatie. ,,Ik zag hem heel goed gaan, hij lag precies in mijn zicht en ik geloof dat ik al bijna bij de dug-out was voordat hij er in zat.

Eerste helft
Telstar en Fortuna Sittard zochten vrijdagavond na vijfenveertig minuten spelen de kleedkamers op met een stand van 0-0. In de tweede helft wist de uitspelende ploeg zes keer het net van de tegenstander te vinden. ,,In de eerste helft kregen wij geen grip op de wedstrijd en Telstar de betere kansen had, dat we toen de nul wisten houden was sterk van ons. In de laatste paar minuten gingen ze er snel in.”

Fortuna Sittard
De Limburgers bezetten momenteel de tweede plaats in de Jupiler League. Schuurs was na afloop van het duel duidelijk over de doelstelling dit seizoen. ,,Wij willen beter presteren dan vorige jaar en we doen elke wedstrijd ons best, meer kunnen we niet doen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD