Volg ons

Derde Divisie Zondag

Fonville (Hercules) scoort gelijkmaker tegen TEC: ‘Heerlijk dat we een punt hebben gepakt’

Fonville (Hercules) scoort gelijkmaker tegen TEC: ‘Heerlijk dat we een punt hebben gepakt’

Tyrone Fonville was zondagmiddag de gevierde man in Utrecht waar hij in de slotfase alsnog één punt veilig kon stellen voor zijn club USV Hercules tegen TEC (1-1). De aanvaller gaf na afloop ruiterlijk toe dat de treffer met enig fortuin tot stand kwam, maar hij was er vanzelfsprekend niet minder blij mee. 

Meer balbezit voor TEC
,,Het was een zware wedstrijd waarin wij heel compact speelden. TEC had hierdoor het grootste gedeelte van de wedstrijd het meeste balbezit. We gaven echter weinig tot niets weg, maar ook wij konden in de eerste helft niet gevaarlijk zijn voor het doel van de tegenstander. In de tweede helft was het ongeveer hetzelfde spelbeeld al vond ik dat wij wel meer mee konden voetballen waardoor we kleine kansen kregen”, aldus Fonville tegenover Voetbal247.

Treffer
USV Hercules leek af te stevenen op een nederlaag tegen TEC, Fonville stak daar zoals gezegd echter een stokje voor.  ,,In de 85ste minuut kwam er een lange bal en die viel tussen de keeper en de verdediging van de tegenstander in. Ik besloot om toch maar door te lopen en blokte de bal die de keeper weg wilde trappen. Zo kon ik als het ware de bal in het doel lopen en stond het 1-1.”

Hard gestreden
De tevredenheid was groot bij USV Hercules na het gelijkspel tegen TEC. ,,Het is heerlijk dat we een punt hebben gepakt. We hebben er allemaal hard voor gestreden en was blij dat ik het team met het doelpunt kon belonen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag