Volg ons

Derde Divisie

Floris Burgers verruilt Hercules voor JOS/Watergraafsmeer

Floris Burgers verruilt Hercules voor JOS/Watergraafsmeer

Floris Burgers maakt na dit seizoen de overstap van Hercules naar zondaghoofdklasser JOS/Watergraafsmeer. Dat meldt het AD.

De 26-jarige verdediger geeft aan dat de reistijd tussen zijn woonplaats Amsterdam en Utrecht een belangrijke reden is om te vertrekken. ,,Ik vind Hercules een enorme leuke club, waar ik met heel veel plezier voetbal. Als ik in Utrecht zou wonen, had ik waarschijnlijk nooit naar een andere club gekeken. Maar de reistijd vanuit Amsterdam begon me steeds meer tegen te staan. Daarom begon ik om me heen te kijken. JOS/Watergraafsmeer is een Amsterdamse club met Amsterdamse bravoure. Dat spreekt me aan”, zegt hij tegen de krant. In het verleden kwam Burgers uit voor FC Oss en NEC. M

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie