dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagFloris Burgers steunt Hercules per e-mail

Floris Burgers steunt Hercules per e-mail

Hercules moet het de komende maanden doen zonder Floris Burgers. Niet vanwege een blessure, maar vanwege zijn studie.

De centrale verdediger is afgelopen zondag vertrokken naar het Engelse Norwich, alwaar hij wil gaan promoveren op het gebied van antropologie en psychologie. Eerder haalde hij daar al zijn master antropologie.

Peptalk via mail

In het AD laat hij optekenen dat hij met gemengde gevoelens de club uit de Derde Divisie tijdelijk verlaat. ,,Ik vind het altijd wel heel jammer. Je wilt je team niet laten stikken. Op afstand blijf ik ze steunen met een peptalk via de mail. Ik hoop echt dat Hercules het goed blijft doen. Van de negen wedstrijden hebben we er acht goed gepresteerd. Alleen pakten we niet altijd de punten.”

Durham Town FC

Burgers blijft overigens gewoon voetballen. Hij houdt zijn conditie op peil bij Durham Town FC, dat op het zevende niveau in Engeland speelt. ,,De eerste vijf niveaus zijn profs, voor het zesde niveau heb ik een international clearance nodig, dus dat gaat niet. Ik hoop in januari in elk geval fit terug te komen”, aldus Burgers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD