vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlClubsFlevo BoysFlevo Boys verlengt met haar trainer

Flevo Boys verlengt met haar trainer

Hoofdklasser Flevo Boys en haar trainer Arjen Postma hebben hun verbintenis met 2 jaar verlengd. De trainer die reeds anderhalf jaar als zodanig functioneert bij de club ligt daarmee tot de zomer van 2024 vast in Emmeloord.

Postma combineert een verleden als speler gedurende 7 jaren en het trainerschap gedurende bijna anderhalf jaar bij Flevo Boys. Daar worden met deze contractverlenging in totaal nog twee en een half jaar aan toegevoegd.

De trainer op de website van Flevo Boys: “Ik voel me erg thuis bij deze club en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om door te gaan.”

Voorzitter Hendrik Oostra vult aan: “Hij is de juiste man op de juiste plaats. Die combinatie maakt dat wij met vertrouwen de komende twee jaar met hem tegemoet gaan. We zijn zeer tevreden over het functioneren van Arjen.”.

Postma nam de functie  van hoofdtrainer bij Flevo Boys in 2020 van Kevin Waalderbos. Hij startte het seizoen ’20-’21 voortvarend, maar door corona was dat seizoen snel gespeeld. Op dit moment bezet de club de zesde positie met 16 punten uit 10 wedstrijden.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD