Volg ons

Hoofdklasse

Flevo Boys neemt in de zomer afscheid van trainer Waalderbos

Flevo Boys neemt in de zomer afscheid van trainer Waalderbos

Kevin Waalderbos is bezig aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van Flevo Boys. Het bestuur van de hoofdklasser besloot het aflopende contract van de hoofdtrainer niet te verlengen, meldt de club op de officiële website.

De aflopende overeenkomst die de club had met de huidige assistent-trainer Jeroen van den Berg zal ook niet voortgezet worden. Het voorgaande seizoen was het voornoemde duo zeer succesvol bij Flevo Boys. Men wist de noordelijke districtsbeker te veroveren. Momenteel bezet de club de dertiende plaats in de hoofdklasse B.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse