Volg ons
Lionel Fitsch Hoek Barendrecht

Derde Divisie

Fitsch (Hoek) na bizarre eigen goal: ‘Kon wel door de grond zakken’

Fitsch (Hoek) na bizarre eigen goal: ‘Kon wel door de grond zakken’

Hoek-verdediger Lionel Fitsch zal het duel met Quick Boys van afgelopen zaterdag vermoedelijk niet snel meer vergeten. De Zeeuw maakte een nogal bizarre eigen goal.

,,De bal stuitte en iemand riep dat ik ‘m eruit moest halen”, blikt hij terug in gesprek met de PZC. ,,Alleen raakte ik die bal met mijn wreef net iets beter dan verwacht. Hij vloog zo over Jordi heen. Op dat moment kon ik echt wel door de grond zakken.”

Hoek en Quick Boys besloten met een 3-3 gelijkspel: ,,Dit is de beste ploeg waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben”, meende Fitsch. Om positief te besluiten: ,,De manier waarop we er vandaag voor hebben gevochten, dat heb ik nog niet eerder gezien in dit elftal.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie