Home Competities Derde Divisie Fitsch (Hoek) na bizarre eigen goal: 'Kon wel door de grond zakken'

Fitsch (Hoek) na bizarre eigen goal: ‘Kon wel door de grond zakken’

Hoek-verdediger Lionel Fitsch zal het duel met Quick Boys van afgelopen zaterdag vermoedelijk niet snel meer vergeten. De Zeeuw maakte een nogal bizarre eigen goal.

- Advertentie -

,,De bal stuitte en iemand riep dat ik ‘m eruit moest halen”, blikt hij terug in gesprek met de PZC. ,,Alleen raakte ik die bal met mijn wreef net iets beter dan verwacht. Hij vloog zo over Jordi heen. Op dat moment kon ik echt wel door de grond zakken.”

Hoek en Quick Boys besloten met een 3-3 gelijkspel: ,,Dit is de beste ploeg waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben”, meende Fitsch. Om positief te besluiten: ,,De manier waarop we er vandaag voor hebben gevochten, dat heb ik nog niet eerder gezien in dit elftal.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES