dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieFeyenoord wordt afgetroefd door Rangers en grijpt naast jonge Ivoriaan

Feyenoord wordt afgetroefd door Rangers en grijpt naast jonge Ivoriaan

Manchester United staat op het punt om Amad Diallo te verhuren aan Glasgow Rangers, de club van coach Giovanni van Bronckhorst. Feyenoord, dat al sinds augustus interesse heeft in de jongeling, lijkt daardoor dus mis te grijpen.

Fabrizio Romano meldde eerder deze maand al dat Feyenoord in de wachtkamer plaats moest nemen, het werd toen duidelijk dat de Engelse grootmacht de voorkeur gaf aan een verhuurperiode binnen het Verenigd Koninkrijk. Daarna lag Birmingham City lang op pole-position voor de 19-jarige Diallo, maar die hebben dus ook naast het grote talent gegrepen.

Afgelopen zomer haalde Feyenoord Diallo wel bijna naar De Kuip, maar een blessure gooide roet in het eten. Feyenoord schakelde destijds over naar een ander target en haalde Reiss Nelson naar Rotterdam-Zuid. Feyenoord probeerde het deze winter dus weer, maar heeft nu eigenlijk nooit een kans gehad. Rangers heeft geen optie tot koop bedongen in de deal die donderdagmiddag wereldkundig gemaakt zal worden, aldus de sportjournalist.

In januari vorig jaar kwam Amad Diallo over van Atalanta Bergamo, maar wist nog geen goede indruk achter te laten in Manchester. Ondanks dat heeft Manchester United nog wel altijd het volste vertrouwen in de Ivoriaan, aangezien een verkoop niet bespreekbaar was voorde Engelsen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD