Volg ons

Tweede Divisie

‘Feyenoord wil met versterkt Onder 21-team en Kuijt als coach richting Tweede Divisie’

‘Feyenoord wil met versterkt Onder 21-team en Kuijt als coach richting Tweede Divisie’

Feyenoord broedt op een plan om komend seizoen met een versterkt Onder 21-team deel te nemen aan de nieuw te vormen competitie. Vier spelers met profervaring en Dirk Kuijt als coach moeten het team gaan dragen.

Volgens het AD zouden Dylan Vente, Ian Smeulers, Achraf el Bouchataoui en Jordy Wehrmann de dragende krachten van het team moeten worden. Clubicoon Kuijt zou gepolst zijn om coach van het team te worden. De kampioen van de nieuwe Onder 21-competitie heeft de mogelijkheid om te promoveren naar de Tweede Divisie volgend seizoen en daarna door te storen naar de Eerste Divisie, waar andere topclubs al enkele jaren hun talenten laten rijpen. Ook Feyenoord heeft die ambitie.

,,Hiermee wordt de opleiding verlengd, wat inhoudt dat wij jeugdspelers meer kunnen bieden. De weerstand neemt toe en dat is goed voor hun ontwikkeling”, stelde hoofd opleiding Stanley Brard eerder op de clubsite van de Rotterdammers. ,,Een beloftenteam in de voetbalpiramide betekent een goed podium voor onze spelers om zich te laten zien. Bovendien wordt de brug tussen de jeugd en Feyenoord 1 daarmee weer een stukje kleiner.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie