HomeEredivisieFeyenoord vs Vitesse voorspelling: Eredivisie wedtips, winkansen en free bets

Feyenoord vs Vitesse voorspelling: Eredivisie wedtips, winkansen en free bets

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Feyenoord was een geval apart. De wedstrijd eindigde in 2-1, na meer dan 15 minuten extra tijd. De wedstrijd had bijna alles, rode kaarten, sensatie, maar het enige wat het ontbrak was goed voetbal. 

Zaterdag ontmoeten de nummer 3 en 4 van de Eredivisie elkaar weer en zal het interessant zijn te zien wie het sterkst uit de winterstop komt. Kan Vitesse aansluiting vinden bij de top 3? Of lukt het Feyenoord om druk te houden op Ajax en PSV, lees hoe wij denken over deze spannende wedstrijd. 

feyenoord logo

 

VS

Vitesse

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, de Kuip, Rotterdam 

Feyenoord vs Vitesse: Eredivisie voorspelling

Vitesse had voor de winterstop een goede reeks, zo speelde de ploeg uit Arnhem 3 keer gelijk en won het 5 keer de afgelopen 8 wedstrijden. 

Voor Feyenoord eindigde het jaar wat minder vlekkeloos. In de afgelopen 8 wedstrijd werd er 4 keer gewonnen, 2 keer gelijk en ook 2 keer verloren. 

Feyenoord blijft wel de favoriete zaterdag avond, de bookmakers geeft de thuisclub een quotering van x1.44. Een redelijk lage odd, wanneer je meeneemt dat er geen publiek aanwezig is in De Kuip en kijkt naar de reeks van Vitesse. Het kan kijkend naar de quoting best interessant zijn te zetten op Vitesse, die een hoge odd heeft (x6.50).

Verder is er wel wat chaos bij Vitesse, Bazoer is in contact met Feyenoord over een eventuele transfer en ook de talentvolle Doekhi gaat misschien vertrekken, wanneer Vitesse niet beschikt over deze spelers lijken de kansen ineens groot in het voordeel van Feyenoord.

Voorspelling van de redactie? Feyenoord wint deze wedstrijd. 

Feyenoord vs Vitesse: Eredivisie goktips

Wanneer je niet in wilt zetten op een winnaar (of gelijk) zijn er gelukkig een tal andere weddenschappen die je kunt plaatsen, denk aan doelpuntenmakers, meer of minder doelpunten, gele/rode kaarten en nog veel meer. 

Een interessante goktip voor deze wedstrijd is het aantal doelpunten meer dan 2.5 goals, beide ploegen spelen aanvallend voetbal en scoren in de meeste wedstrijden meer dan 2.5 goals. Ook bij de laatste ontmoeting werden er drie goals gescoord. 

Verder was de vorige wedstrijd een totale chaos, met veel incidenten, veel overtredingen en veel kaarten. Inzetten op gele/rode kaarten deze wedstrijd is dan ook geen gek idee. Al helemaal niet wanneer je mee neemt dat in 5 van de afgelopen 6 ontmoetingen (tussen Fey vs. Vit) er meer dan 4.5 kaarten werden gegeven.  

Tot slot kan het interessant zijn in te zetten op Bryan Linssen, de trefzekere spits speelt tegen zijn oude werkgever. Hij speelde namelijk drie jaar voor de Arnhemse ploeg, van 2017-2020.

Feyenoord vs Vitesse: Winkansen

In dit overzicht vindt je de een aantal quoteringen voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse. Quoteringen veranderen constant, wil je de actuele quotering zien? Ga dan naar de website van Bet365, hier vind je ook verschillende andere weddenschappen.

Feyenoord wint: 1.44
Gelijkspel: 4.75
Vitesse wint: 6.5
Beide teams scoren: Ja 1.80 / Nee 1.91
Meer dan 2,5 doelpunten: 1.60
Bryan Linssen scoort: 2.75

Feyenoord vs Vitesse: Hoe claim ik mijn free bets

Wil je op Feyenoord tegen Vitesse inzetten zonder risico te lopen? Of op een van de andere Eredvisie wedstrijden dit weekend? Plaatst dan een free bet! Een free bet is niets anders dan een gratis weddenschap. Lees hieronder hoe je bij de bookmaker Bet365 gemakkelijk zo’n free bet krijgt!

Hoe claim ik mijn free bets voor Feyenoord – Vitesse? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.