maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieFeyenoord vs Vitesse livestream: Eredivisie voorspellingen, aftrap en team nieuws

Feyenoord vs Vitesse livestream: Eredivisie voorspellingen, aftrap en team nieuws

Na de winterstop is het gelijk raak! Een spannende wedstrijd staat er zaterdagavond op het programma: Feyenoord tegen Vitesse. De ploegen staan op dit moment op de derde en vierde plaats, beide team zullen hier niet ontevreden mee zijn. 

Alhoewel Feyenoord nog steeds zich heeft op PSV en Ajax, dient het wedstrijden als deze te winnen, bij een verlies tegen Vitesse is het ineens Vitesse die aansluit bij de top drie. Bij winst Vitesse is het verschil tussen beide teams nog maar drie punten. 

feyenoord logo

VS

Vitesse

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, De Kuip, Rotterdam 

Feyenoord - Vitesse: Live stream

Volg live Feyenoord – Vitesse via Bet365! Je krijgt hier live alle kansen mee en ziet precies wat er gebeurt in het spel. Dit kan volledig gratis, je hoeft alleen een account aan te maken bij de bookmaker en kunt hier al meteen bij. 

Feyenoord - Vitesse: Voorbereiding & laatste nieuws

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Vitesse eindigde in 2-1 voor de Arnhemse ploeg. De wedstrijd had veel sensatie, veel kaarten (2 rode kaarten) en overtredingen. Beide teams speelde dan ook geen hoogwaardige voetbal, maar Vitesse toonde meer strijdlust en won de wedstrijd.  

Vitesse had voor een winterstop een goede reeks neergezet, het was ongeslagen de laatste 8 wedstrijden (5x winst, 3x gelijk). De ploeg van Thomas Letsch zal er dan ook alles aan doen deze lijn door te zetten. 

Feyenoord eindigde het kalenderjaar een stuk minder, in de afgelopen 8 wedstrijden werd er 2x verloren, 2x gelijk en 4x gewonnen. De Rotterdammers kwamen hierdoor op de derde plaatst, lang stonden ze tweede plaats en korte tijd zelfs op de eerste plek.  

Transfernieuws Vitesse

Bij Vitesse is het tijdens de wintertransfer periode een chaos, Bazoer zou mogelijk vertrekken naar directe concurrent Feyenoord, echter slagen beide teams er nog niet in om tot een akkoord te komen. Verder staat ook Doekhi in belangstelling van verschillende clubs, het zal interessant zijn of de onzekerheid van de selectie invloed gaat hebben op Vitesse. 

Wel heeft Vitesse ook versterking gehaald, zo heeft het de 25-jarige spits Adrian Grbic aangetrokken. De spits wordt voor een half seizoen gehuurd van Lorient, dat uitkomt in de Franse Ligue 1.  

Transfernieuws Feyenoord

Wanneer het Feyenoord niet lukt Bazoer aan te trekken zal Tonny Vilhena weer in beeld komen bij de Rotterdamse club, de oud-Feyenoord speelt momenteel bij Krasnodar. Verder proberen ze ook de zeer talentvolle aanvaller Amad Diallo te huren van Manchester United. 

Feyenoord - Vitesse: Wanneer is de aftrap?

De wedstrijd Feyenoord – Vitesse is zaterdag 15 januari om 20:00, de Rotterdammers ontvangen Vitesse in De Kuip, helaas door de coronamaatregelen nog zonder publiek. Dit zal absoluut in Vitesse haar voordeel zijn.  

De scheidsrechter van de wedstrijd is Allard Lindhout, de 34-jarige scheidsrechter zal kijken of hij de wedstrijd rustiger kan laten verlopen dan bij de vorige ontmoeting tussen beide ploegen. 

Feyenoord - Vitesse: Team nieuws

Bij Feyenoord worden geen grote veranderingen verwacht in de opstelling, Arne Slot beschikt over al zijn de meeste van zijn basisspelers en zal weer beginnen in de 1-4-3-3 die hij al het hele seizoen speelt. Afgelopen wedstrijd begon aanvoerder Jens Toornstra op de bank, het zal opvallend zijn wanneer hij zijn aanvoerder weer passeert. 

Clubtopscoorder Bryan Linssen zal zaterdagavond tegen zijn oude ploeg spelen, hij speelde drie jaar voor Vitesse. De spits staat op 11 goals, nauw gevolgd door Guus Til, die op 10 goals staat.  

Bij Vitesse ligt het wat lastiger, wat gaat Thomas Letsch doen met Bazoer, die in contact is met Feyenoord over een transfer? Stelt die zeer belangrijke speler op? Zonder Bazoer wordt het namelijk een lastig verhaal voor Vitesse. Wel wordt verwacht dat Vitesse begint met de 1-3-5-2, met de gevaarlijke opkomende backs, Wittek en Dasa.   

Uiteraard zal een van de twee spitsen Loïc Openda zijn, de trefzekere spits scoorde vorige wedstrijd twee keer tegen Feyenoord, oppassen dus voor de Rotterdammers. De andere spits is ook een waar Feyenoord voor moet oppassen, Baden Frederiksen scoorde inmiddels als 7 keer in de Eredivisie.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS