donderdag, juli 7, 2022
HomeEredivisieFeyenoord vs Vitesse: Free bets

Feyenoord vs Vitesse: Free bets

Na de winterstop staat er een mooie wedstrijd op het programma, de nummer 3, Feyenoord treft de nummer 4, Vitesse. Voor Vitesse is dit een mooie kans om meer aansluiting te krijgen op de top 3. Feyenoord zal de druk willen houden op PSV en Ajax.

Vitesse heeft goede kaarten voor dit duel, het is namelijk de afgelopen 8 wedstrijden ongeslagen, terwijl Feyenoord voor de winter juist bezig was aan een matige reeks. Zin om te gokken op de winnaar zonder risico? Dit is hoe je een free bet plaatst op Feyeoord-Vitesse. 

feyenoord logo

VS

Vitesse

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, De Kuip, Rotterdam 

Hoe claim je free bets voor Feyenoord - Vitesse

Na de winterstop is het altijd spannend om te zien wie er het beste terug komt van de vakantie. Kan Vitesse wat aansluiting zoeken bij de top 3? Of houdt Feyenoord de druk op PSV en Ajax door thuis te winnen van Vitesse?  

In dit artikel lees onder andere over bookmaker Bet365, BetCity en Livescore bet. Alle drie zeer betrouwbare bookmakers met aantrekkelijke free bets en odd boosters. 

Stappenplan om je free bet te claimen:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de Feyenoord – Vitesse 

Bet365 free bets voor Feyenoord - Vitesse : Tot €100,- free bets

Bij de Britse bookmaker kun je terecht voor de hoogste free bets, die vind je bij Bet365! Jouw eerste storting wordt namelijk verdubbelt tot en met 100 euro! Hierdoor kun je  zorgeloos wedden op Feyenoord tegen Vitesse. 

De minimale quotering voor de free bet is maar x1.20, hierdoor kun je zelfs met weinig risico gokken bij Bet365. 

BetCity free bets voor Feyenoord - Vitesse: €20,- free bet!

Een andere bookmaker die de mogelijkheid geeft om te een free bet te plaatsen is BetCity. Het Nederlandse bedrijf naast een free bet, ook veel statistieken beschikbaar over wedstrijden. 

 Het enige wat jij moet doen om deze free bet te claimen is 20 euro storten (of meer), daarna kun je beginnen met een gratis weddenschap op Feyenoord – Vitesse! 

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor Feyenoord - Vitesse

Bij BetCity kun naast een free bet, ook gebruik maken van een Odd boost. Een odd boost is een verhoogde op een quotering bij een weddenschap! 

Hierdoor krijg je exclusief bij de bookmaker een beter quotering dan bij ander. Zo ook bij de wedstrijd Feyenoord – Vitesse. Wanneer je de Odd boost claimed en gebruikt heeft Feyenoord een quotering van x5.00 (in plaats van de veel lagere quotering: x1.50).

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor Feyenoord - Vitesse

Livescore Bet heeft sinds oktober een vergunning voor de Nederlandse markt. Aangezien ze nog niet officieel gelanceerd zijn kun je alleen je free bet clamen tot en met 40 euro. Zo begin je na de lancering gelijk met een mooi bedrag bij deze bookmaker!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS