zondag, september 19, 2021
HomeClubsAFCFeyenoord-talent kiest voor maatschappelijke carrière en gaat spelen voor AFC

Feyenoord-talent kiest voor maatschappelijke carrière en gaat spelen voor AFC

Splinter de Mooij zal komend seizoen zijn opwachting maken in de Tweede Divisie. De middenvelder van Feyenoord maakt de overstap naar AFC, zo meldt De Telegraaf.

De negentienjarige middenvelder kon volgens het landelijke ochtendblad zijn contract in Rotterdam verlengen, maar het talent kiest er voor om een andere droom waar te maken. De Mooij wil arts worden en gaat de studie geneeskunde volgen aan de VU in Amsterdam.

De Mooij speelde recent zijn wedstrijden voor Feyenoord onder 19 en in de beginperiode kon hij rekenen op belangstelling van clubs uit het buitenland. Zo werden onder andere Crystal Palace en Hoffenheim in het verleden aan hem gelinkt.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD