HomeEredivisieFeyenoord neemt afscheid van Adidas en kiest voor Britse shirtsponsor

Feyenoord neemt afscheid van Adidas en kiest voor Britse shirtsponsor

De Telegraaf meldt dat Feyenoord vanaf de zomer in 2023 zal rondlopen in kleding van het Britse kledingmerk Castore. Als de deal rondkomt ontvangen de Rotterdammers zo’n 50 miljoen euro voor een deal van zes jaar. Een flinke commerciële slag voor de huidige nummer drie van de Eredivisie. 

Het merk Castore is in Nederland relatief onbekend maar heeft met bijvoorbeeld Rangers FC en Newcastle United al wel twee grote clubs aan zich weten te verbinden. Daar wordt vanaf 2023 dus Feyenoord aan toegevoegd. Het Britse bedrijf maakte de 50 miljoen verdeeld over de zes contractjaren aan de Rotterdammers over.

In 2014 begonnen Feyenoord en Adidas de samenwerking, dat dus na negen jaar vervangen wordt door Castore. Eén van de investeerders van het nog jonge bedrijf is toptennisser Andy Murray.

Voor Feyenoord is dit de grootste commerciële deal uit de historie van de club. En die deal zullen ze in Rotterdam-Zuid met open armen ontvangen. Er zijn namelijk flinke financiële problemen in De Kuip vanwege de coronacrisis.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.