zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisie'Feyenoord moet diep in de buidel tasten voor spits'

‘Feyenoord moet diep in de buidel tasten voor spits’

KRC Genk is niet van plan Feyenoord korting te geven als het gaat om Cyriel Dessers, Het Laatste Nieuws meldt dat. De Rotterdammers willen de succesvolle spits erg graag behouden, maar zitten wel met de vraagprijs van vier miljoen euro in de maag. 

De 27-jarige Nigeriaanse Belg speelt op dit moment behoorlijk voor Feyenoord. Hij wist al twaalf keer het net te vinden voor de Rotterdammers en is vooral erg beslissend wanneer hij scoort. Zo scoorde hij meerdere malen diep in blessuretijd en was hij ook afgelopen weekend (uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, red.) erg belangrijk door de winnende te maken.

Maar het is allesbehalve zeker of Dessers ook komend seizoen nog in De Kuip te zien zal zijn. Feyenoord hoopte op de medewerking van KRC Genk in het verlagen van de vraagprijs, maar dat gaat voorlopig niet gebeuren. De directie van Feyenoord vindt de vraagprijs van vier miljoen euro te gortig en indien daar niks aan zal veranderen keert de Belg terug naar Genk aan het einde van dit seizoen.

Ook daar zou in principe niks mis mee zijn voor Dessers zelf. Technisch Directeur Dimitri De Condé, van KRC Genk, is nog steeds erg grote fan van de spits en dus heeft het er alle schijn van dat hij ook daar voor zijn herkansing mag gaan. De goede resultaten in de beter aangeschreven Eredivisie zijn ook in België niet onopgemerkt gebleven.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]