dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieFeyenoord hoopt na Walemark ook Amerikaan vast te leggen

Feyenoord hoopt na Walemark ook Amerikaan vast te leggen

Deze week versterkte Feyenoord zich met Patrik Walemark. De jonge Zweed komt over van BK Häcken. De nummer 12 van de hoogste Zweedse competitie maakte bekend dat de overstap naar Nederland ook betekende dat dit de duurste uitgaande transfer ooit is. Dat is voor Feyenoord nog niet genoeg, de Rotterdammers hebben hun zinnen gezet op de Amerikaan Cole Bassett. 

De Jonge Amerikaan komt op huurbasis over naar Nederland. Zo kan Feyenoord in eerste instantie aankijken of de jongeling het niveau van de Eredivisie aan kan. Er is wordt wel een optie tot koop in het contract opgenomen, meldt het Algemeen Dagblad.

Bassett maakte vorig jaar december zijn debuut in de Amerikaanse nationale ploeg. Tegen Bosnië-Herzegovina nam hij meteen de enige goal voor zijn rekening. Voor Major League Soccer-club Colorado Rapids scoorde hij in 76 wedstrijden 13 keer. Vorig jaar trok Benfica nog aan de jongeling.

Bassett maakte in december vorig jaar zijn debuut voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Hij nam tegen Bosnië-Herzegovina zelfs direct het enige doelpunt voor zijn rekening. Voor MLS-club Colorado Rapids wist hij in 76 duels 13 doelpunten te maken. Naar verluidt was ook Benfica vorig jaar geïnteresseerd in de diensten van de jongeling.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]