zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisie'Feyenoord lijkt smaakmaker te verliezen aan Spaanse topclub: vraagprijs 20 miljoen'

‘Feyenoord lijkt smaakmaker te verliezen aan Spaanse topclub: vraagprijs 20 miljoen’

Luis Sinisterra lijkt na dit seizoen te vertrekken uit Rotterdam. De aanvaller wordt volgens media uit Colombia in verband gebracht met FC Barcelona en Atlético Madrid. Beide clubs zouden al op de tribune hebben gezeten voor de aanvaller zelfs.

Scouts van Atletico Madrid en FC Barcelona zouden tijdens het duel met PEC Zwolle op de tribune hebben gezeten om daar te kijken naar de pijlsnelle aanvaller. Dat meldt het Colombiaanse medium Win Sports TV. Ook clubs uit de Premier League en de Serie A worden aan de buitenspeler gelinkt maar de Spaanse topclubs lijken het meest concreet te zijn.

De Colombiaan zou uiteindelijk de duurste uitgaande transfer van Feyenoord kunnen worden. In 2006 vertrok Dirk Kuyt voor achttien miljoen euro naar Liverpool en sindsdien kwam niemand daar meer overheen. De Rotterdammers taxeren de waarde van Luis Sinisterra op achttien á twintig miljoen euro en dus kan de naderende transfer de boeken ingaan als de hoogste ooit.

Sinisterra speelt sinds 2018 in de Kuip. Feyenoord nam hem over van Once Caldas en de aanvaller ligt nog tot 2024 vast in Rotterdam-Zuid.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]