maandag, maart 8, 2021
Home Competities Eerste Divisie Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken, Eredivisieclub stalt spelers bij Dordtenaren

Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken, Eredivisieclub stalt spelers bij Dordtenaren

Jan de Jong, algemeen directeur van Feyenoord, maakte dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club wereldkundig dat men per direct de samenwerking aan zal gaan met FC Dordrecht. Een van de onderdelen van deze samenwerking is dat de club uit de Eredivisie ieder seizoen vijf spelers op huurbasis zal plaatsen bij de club uit de Eerste Divisie, meldt de NOS.

- Advertentie -

Eerdere samenwerking
De voornoemde samenwerking is voorlopig vastgesteld voor de duur van anderhalf jaar. In 2015 beëindigde Feyenoord de samenwerking met Excelsior. Tussen 1997 en 2005 was laatstgenoemde club een satellietclub van de club die zijn thuiswedstrijden speelt in De Kuip, daarna was de samenwerking er ook nog wel,. maar dan van een wat lossere aard.

Speelminuten maken
De Jong gaf tijdens de nieuwjaarsreceptie tekst en uitleg over de komende samenwerking. ,,Voor een aantal spelers is het goed dat zij actief is op het een na hoogste niveau van Nederland om ervaring op te doen, speelminuten te maken en het vak van profvoetballer verder onder de knie te krijgen.  FC Dordrecht is een bewuste keuze van ons geweest. Ze spelen op echt gras en onder de rook van Rotterdam. Wij kijken er naar uit en geloven er echt in.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES