dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Feyenoord baalt van complexe route om Tweede Divisie te bereiken

Feyenoord baalt van complexe route om Tweede Divisie te bereiken

Feyenoord heeft haar onvrede uitgesproken over de promotieregeling die de KNVB dit seizoen hanteert voor de Onder 21-competitie. Een kampioenschap betekent daarbij niet automatisch promotie naar de Tweede Divisie.

- Advertentie -

Indien Jong Sparta en Jong Volendam een goede eindklassering neerzetten, zal de kampioen van de Onder 21-competitie niet promoveren. ,,Daar zijn we absoluut niet blij mee”, zegt technisch directeur Frank Arnesen tegen het AD. ,,We nemen ons elftal heel serieus, alles is geregeld en dan hoor je dit. Als Sparta en Volendam in de top negen finishen, kunnen we niet promoveren.”

Als Jong Sparta en Jong FC Volendam eindigen tussen plek 10 tot 16, dan volgen er promotie/degradatieduels met de kampioen in de Onder 21 competitie. Indien Jong Sparta of Jong Volendam bij de onderste twee ploegen in de Tweede Divisie eindigt, dan promoveert de kampioen van Onder 21 direct.

Toch blijft de missie van de Rotterdammers helder: ,,We zijn duidelijk geweest, we nemen dit elftal serieus. We nemen de spelers serieus. De staf is in orde en dan wil je ook promoveren als je kampioen zou worden.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES