zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHet fenomeen Dennis Kaars: 9 uit 4

Het fenomeen Dennis Kaars: 9 uit 4

Niet voor het eerst staat op Dennis Kaars geen maat. De geslepen spits van De Dijk is een waar fenomeen en scoorde in vier wedstrijden in de Derde Divisie Zondag al negen keer. Hebben clubs uit de Tweede Divisie zitten slapen? Tijd voor nadere kennismaking.

Toch kritisch

Zelf is hij lang niet altijd tevreden met zijn prestaties, zo bleek vorige week nog maar eens. De enige twee treffers van zijn ploeg heeft hij gemaakt en toch staat hij teleurgesteld in de gang naast de kleedkamer. Het tekent de scoringsdrang van Dennis Kaars. Twee opgelegde kansen zitten hem dwars. “Die hadden er ook gewoon ingemoeten, dan kan het aan het einde niet meer spannend worden”, beseft hij zelfkritisch tegenover TweedeDivisie.org na de 1-2 zege op Hercules.

Toch zal coach Jochem Twisker zich in zijn handen wrijven om te kunnen werken met de goaltjesdief uit Monnickendam: “Of hij mee zou kunnen bij Spakenburg of IJsselmeervogels? Makkelijk!”, zegt Twisker zonder een moment te hoeven nadenken. “Hij is enorm doelgericht en razendsnel. Ik vergelijk hem een beetje met Kees Tol.”

Heel snel een team geworden

Desondanks speelt Kaars al jaren bij de ambitieuze club uit Amsterdam Noord: “Ik heb het hier gewoon ontzettend goed naar mijn zin. Ook dit jaar hebben we weer een geweldige groep met veel kwaliteit. Het is best bijzonder dat we al zo snel als een echt team spelen. Dat komt denk ik omdat de nieuwe jongens, veelal met een Spakenburg- of IJsselmeervogels-verleden, elkaar al kenden en zich makkelijk aanpassen.”

Clubs hebben wel gebeld

Gevraagd of hoger spelende clubs zitten slapen, zegt hij: “Voor afgelopen zomer hebben Spakenburg en Quick Boys wel gebeld. Ook in voorgaande jaren was er wel eens wat interesse, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat die clubs me echt graag wilden hebben. Als ze echt iets willen, dan moeten ze maar met een heel goed aanbod komen, denk ik dan. Maar rouwig ben ik er overigens zeker niet om. Ik heb het zoals gezegd echt heel erg naar mijn zin bij De Dijk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD