Volg ons
mark-fennebeumer-fc-lienden-guido-moelee-afc

Tweede Divisie

Fennebeumer verlaat Lienden voor oude liefde CSV

Fennebeumer verlaat Lienden voor oude liefde CSV

Mark Fennebeumer heeft besloten om na dit seizoen te vertrekken bij FC Lienden. De aanvaller zal namelijk weer gaan spelen voor CSV Apeldoorn, waarvoor hij tussen 2008 en 2012 al voor uitkwam. Met deze club wist hij te promoveren naar het debuutjaar van de Topklasse.

Goede periode bij JVC Cuijk

De inwoner van Apeldoorn kwam vorig seizoen naar Lienden. Onder Hans van de Haar speelde hij 21 duels en scoorde twee keer. In de huidige campagne kwam hij slechts één keer niet in actie en werd afgelopen weekend nog uitgelicht door trainer Hans Kraay junior. Zolang Fennebeumer in het veld stond, moesten ‘alle andere spelers met hun poten van iedere spelhervatting afblijven’. Dat zal dus wel voor het laatste seizoen zijn. Fennebeumer keert terug naar CSV. In 2012 verliet hij die club om drie jaar voor JVC Cuijk te spelen. Dat was een succesvolle periode met 31 goals in drie seizoenen.

Keuze pakten goed uit

“Het voelt goed om vanaf volgend seizoen weer bij csv Apeldoorn te spelen”, vertelt de aanvaller op de clubsite van CSV. De Apeldoornse club is afgezakt naar de Hoofdklasse. “Ik heb de afgelopen jaren alles meegemaakt in de top van het amateurvoetbal en ben nu op een leeftijd aangekomen dat het mooi is geweest. Ik wil weer veel minuten gaan maken bij een club waar ik fantastische jaren heb gehad. Daarnaast is het lekker dichtbij en ga ik weer met oude vrienden voetballen. Ik heb de afgelopen jaren de juiste keuzes gemaakt. Daar komt ook wel een beetje geluk bij kijken. Met JVC Cuijk heb ik twee jaar meegedaan om de titel en de kwartfinale van de KNVB-beker gehaald. Met FC Lienden ben ik kampioen geworden van de Topklasse en komen nu uit in de Tweede Divisie. Dit is waar ik op hoopte toen ik CSV Apeldoorn verliet.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie