Volg ons

Clubs

FC Volendam zet Molenaar aan de dijk

FC Volendam zet Molenaar aan de dijk

FC Volendam neemt per direct afscheid van trainer Robert Molenaar. Het ‘andere Oranje’ zal tot het einde van de seizoen worden geleid door het interim-duo Berry Smit en Johan Steur.

De clubleiding stelt in een verklaring op de website dat de spelersgroep behoefte heeft aan een extra impuls: ,,FC Volendam heeft in vergelijking met het vorige seizoen een duidelijke progressie doorgemaakt en staat op een keurige vijfde plaats met zeven punten meer dan vorig seizoen”, stelt het bestuur. ,,In de vierde periode is echter gebleken dat een impuls nodig is om succesvol te kunnen deelnemen aan de Jupiler League Play-Offs.”

Molenaar maakte vorige maand al bekend na het seizoen te zullen vertrekken bij FC Volendam, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs