Volg ons

Eerste Divisie

FC Volendam-trainer Salden na nederlaag: ‘Met morren schieten we niks op’

FC Volendam-trainer Salden na nederlaag: ‘Met morren schieten we niks op’

FC Volendam wacht na zes speeldagen nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen. De ploeg van trainer/coach Misha Salden ging onderuit tegen Jong PSV (1-0). Door de tegenvallende resultaten is er kritiek op de oefenmeester die echter niet bij de pakken neer gaat zitten. 

Vorig seizoen
De ploeg van trainer Salden kreeg in Eindhoven voldoende mogelijkheden om tot een beter resultaat te komen. FC Volendam slaagde er echter niet in om het net van de tegenstander te vinden. ,,Zo’n fase hebben we vorig jaar gehad. We moeten het vertrouwen houden dat de goede momenten er wel gaan komen”, aldus de oefenmeester tegenover NH Nieuws.

Morren
Met twee punten uit zes gespeelde wedstrijden en twee doelpunten voor en negen tegen bezet de ploeg de achttiende plaats in de Eerste Divisie. Kritiek is dan meestal het gevolg als de resultaten tegenvallen. ,,Met morren schieten we niks op. De mensen moeten kijken hoe de wedstrijd was. Ik ben óók verantwoordelijk, maar kan de ballen er niet zelf inschieten. Ik denk ook niet dat we op dit moment gebaat zijn bij onrust.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Eerste Divisie