Volg ons

Eerste Divisie

FC Volendam-spits Jordy Hilterman zint op vertrek

FC Volendam-spits Jordy Hilterman zint op vertrek

Jordy Hilterman wil FC Volendam na dit seizoen verlaten. De 21-jarige spits komt naar zijn zin onvoldoende aan spelen toe en flirt met een overstap naar de Tweede Divisie.

Plezier
Tegenover PéSide verklaart Hilterman: ,,Dit jaar ben ik het plezier in het spelletje verloren en dat hoop ik bij een andere club terug te vinden.” De aanvaller heeft een aflopend contract, maar FC Volendam heeft wel een optie die het kan lichten. Hilterman hoopt echter niet dat de club dat doet.

Optie
,,Volendam heeft mij nog niet aangegeven wat ze van plan zijn. Ik ben in het bezit van een aflopend contract met een eenzijdige optie erin om met één seizoen te verlengen. Als ik terugkijk op dit seizoen dat tegen het einde loopt, dan kan ik niet tevreden zijn over de kansen die ik heb gekregen. Mijn invalbeurt tegen FC Oss en de trainingsweek daarna zijn de reden, dat ik niet meer bij de selectie van het eerste zit. Zelf heb ik daarom geen interesse meer om komend seizoen bij FC Volendam te spelen. Als een trainer het niet in je ziet zitten dan moet je verder gaan kijken. Voor een jongen van 21 jaar is het belangrijk om wekelijks te spelen, lukt dat niet hier en is daar geen uitzicht op, dan ergens anders. En dus ben ik op zoek naar een nieuwe club voor komend seizoen.

Koninklijke HFC

,,Er spelen wel wat dingen, maar nog niks concreet. Een mooie Tweede Divisieclub zou ook prima bij me passen. Ik kom zelf uit Haarlem dus Koninklijke HFC kan zeker een optie worden”, besluit de spits tegenover PéSide

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie