zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlClubsFC Volendam schuift Mischa Salden door naar trainerspositie

FC Volendam schuift Mischa Salden door naar trainerspositie

Hij was al hoofd jeugdopleiding en technisch manager, maar vanaf komende zomer is Mischa Salden de hoofdtrainer van FC Volendam. Salden volgt Robert Molenaar op, die aankondigde na dit seizoen te vertrekken maar vorige week al door de clubleiding werd weggestuurd.

Volgens FC Volendam wilde Salden na vier jaar als Hoofd Opleidingen en technisch manager weer op het veld staan. De clubleiding besloot, ondanks een enorm aantal sollicitanten voor de vacature van hoofdtrainer binnen de eigen organisatie te kijken en schuift Salden daarom door. Stanley van Kesteren schuift op zijn beurt door naar de functie van Hoofd Opleidingen, maar houdt ook zijn job als trainer van het 0nder 19-team.

Salden speelde tussen 1999 tot 2004 als speler voor FC Volendam. Ervaring als hoofdtrainer in het betaald voetbal heeft hij echter niet. Wel coachte hij de topamateurs van FC Lisse in het verleden.

Foto: OrangePictures

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD