Volg ons

Clubs

FC Volendam bindt ‘revelatie’ Enzo Stroo

FC Volendam bindt ‘revelatie’ Enzo Stroo

FC Volendam heeft Enzo Stroo beloond voor zijn stormachtige ontwikkeling. De 22-jarige aanvaller heeft een tweejarig contract getekend in het vissersdorp.

Stroo debuteerde begin februari, toen nog spelend met een amateurcontract, tegen FC Emmen in het betaalde voetbal, nadat hij indruk maakte bij Jong FC Volendam, dat uitkomt in de Derde Divisie. Bij de Volendamse beloften maakte Stroo vijftien treffers in 22 duels. Bij de hoofdmacht kwam hij tot nu toe drie keer tot scoren: een fraaie hakbal tegen Helmond Sport en twee goals tegen RKC.

De aanvaller kwam vorig jaar zomer over van de amateurs van Zilvermeeuwen uit Zaandam, waar voormalig trainers Eric Heerings en oud-FC Volendam-speler Miel Mans hem tipten bij FC Volendam. Na een stage eind vorig seizoen werd hij toegevoegd aan de selectie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs