woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieFC Utrecht ziet kassa rinkelen voor FC Volendam-huurling

FC Utrecht ziet kassa rinkelen voor FC Volendam-huurling

FC Utrecht kan deze winter flink gaan cashen, althans dat meldt Voetbal International. Denso Kasius, die dit seizoen door de Domstedelingen is verhuurd aan FC Volendam, is namelijk hard op weg naar het Italiaanse Bologna. De huidige nummer dertien van de Serie A zou zelfs tot drie miljoen euro willen neerleggen voor de 19-jarige verdediger. 

Kasius ken een verrassend sterkte ontwikkeling sinds zijn tijdelijke transfer naar FC Volendam, al vrij snel pakte hij een basisplek in de formatie van Het Andere Oranje waarmee hij op een eerste plek in de Keuken Kampoen Divisie staat. Eerder zouden ook clubs uit Duitsland al interesse hebben getoond in de Nederlander.

In 2018 deed FC Utrecht zaken met ADO Den Haag en nam de talentvolle verdediger over uit de Hofstad. Ongeveer twee seizoenen later besloot Utrecht om hem een anderhalf seizoen te stallen en te laten rijpen in Volendam bij de plaatselijke FC. Mocht Bologna doorzetten met de transfer dan kan Kasius FC Utrecht alweer achter zich laten zonder ook maar één duel gespeeld te hebben voor het eerste elftal.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD