Volg ons
IJsselmeervogels De Westmaat

Derde Divisie Zaterdag

FC Utrecht gaat competitieduels spelen bij IJsselmeervogels

FC Utrecht gaat competitieduels spelen bij IJsselmeervogels

FC Utrecht en IJsselmeervogels hebben zoals in de lijn der verwachting was een overeenkomst gesloten. Hierdoor zal het beloftenteam van Utrecht komend seizoen regelmatig op de rode kant van De Westmaat te zien zijn. Jong FC Utrecht speelt dit seizoen in de Jupiler League en zal zes wedstrijden bij IJsselmeervogels afwerken.

Zes keer naar Bunschoten-Spakenburg

In de beloftencompetitie speelde Jong FC Utrecht op Zoudenbalch, maar dit complex voldoet niet aan de gewenste eisen. Hierdoor moet worden uitgeweken naar Stadion Galgenwaard, de extra wedstrijden zouden echter een te grote belasting zijn van het grasveld. Daarom is er voor gekozen om zes wedstrijden af te werken bij IJsselmeervogels. Het gaat om de volgende duels van Jong FC Utrecht tegen Helmond Sport (vrijdag 30 september), MVV (vrijdag 21 oktober), FC Emmen (vrijdag 2 december), Jong PSV (vrijdag 3 februari), Achilles’29 (vrijdag 10 maart) en FC Eindhoven (vrijdag 17 maart).

Na seizoen evaluatie

“Het geniet onze voorkeur om thuiswedstrijden in onze eigen thuishaven te spelen, Stadion Galgenwaard”, zegt Operations Manager Raimond de Haas van FC Utrecht op de clubsite van de Domstedelingen. “Om de kwaliteit van het veld te waarborgen voor de wedstrijden van de hoofdmacht van FC Utrecht, Jong FC Utrecht én het EK voor vrouwen dat in de zomer van 2017 deels in Utrecht wordt afgewerkt, hebben we besloten verdeeld over het seizoen zes keer naar een andere speellocatie uit te wijken. Het is de eerste keer dat wij met een team aantreden in de Jupiler League, dus organisatorisch moeten we ondervinden wat dit inhoudt. Na het seizoen worden al onze keuzes grondig geëvalueerd.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag