vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlEredivisieFC Utrecht doelman Paes naar MLS-club FC Dallas

FC Utrecht doelman Paes naar MLS-club FC Dallas

Maarten Paes heeft FC Utrecht de rug toegekeerd en vertrekt op huurbasis naar het Amerikaanse FC Dallas, dat ook een optie tot koop bedongen heeft. FC Dallas maakte de transfer vrijdagmiddag bekend op hun kanalen. 

Er was al langere tijd interesse in Maarten Paes vanuit de Verenigde Staten. Paes verloor zijn plek onder de lat aan Fabian de Keijzer en wilde liever niet op de bank blijven zitten in de Domstad.

Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht zegt op de eigen clubsite het volgende over de transfer van zijn doelman: “We zijn met FC Dallas tot een oplossing gekomen die bij alle betrokken partijen tot tevredenheid stemt. We bedanken Maarten voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem succes toe in de Verenigde Staten.”

Ongeveer drieënhalf jaar geleden kwam Maarten Paes over van NEC Nijmegen. De doelman speelde in totaal 44 wedstrijden voor FC Utrecht.

 

 

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]