Volg ons

Eerste Divisie

FC Twente worstelt zich in beker langs RKC

FC Twente worstelt zich in beker langs RKC

FC Twente heeft zich met hangen en wurgen geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi door met 2-0 van RKC Waalwijk te winnen. Het duel bleef tot diep in blessuretijd bloedstollend.

Twente legde opnieuw een zeer povere wedstrijd op de mat in de eigen Grolsch Veste. Het creëerde weinig kansen en sloeg toe uit een dood spelmoment, toen Xandro Schenk uit een vrije trap diagonaal na een half uur de 1-0 binnenkopte. Ook na rust hield het niet over van Enschedese kant. Aitor had de 2-0 op zijn schoen, maar miste. Naar mate de tijd vorderde werd RKC steeds gevaarlijker. Zeker in de slotfase golfde het spel op en neer. Dylan Seys was dreigend namens RKC, evenals Tahiri. Pas in de slotminuut werd het duel echt beslist door een uitbraak van Jari Oosterwijk, die de keeper omspeelde en de 2-0 aantekende.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie