vrijdag, februari 3, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsAjaxFC Twente wijst Lukoki de deur na huiselijk geweld: aanvaller niet meer...

FC Twente wijst Lukoki de deur na huiselijk geweld: aanvaller niet meer welkom

FC Twente heeft niet kunnen genieten van de kwaliteiten van Jody Lukoki. De aanvaller werd deze zomer binnengehaald en men verwachtte veel van de rappe buitenspeler. Hij speelde in het verleden zelfs Champions League samen met Virgil Misidjan (ook aanvaller van FC Twente, red.) maar een blessure gooide roet in het eten. 

Het was dus überhaupt nog maar de vraag of FC Twente door wilde gaan met de aanvaller, aangezien hij geen wedstrijd speelde voor de club uit Enschede. De bij Ajax opgeleide Lukoki raakte daarnaast onlangs in opspraak omdat hij door de rechter werd veroordeelt vanwege een huiselijk geweldszaak.

Op de officiële website geeft FC Twente daarover de volgende mededeling:
FC Twente en Jody Lukoki zijn eerder deze week in gesprek gegaan naar aanleiding van de gebeurtenissen in de privésfeer bij de speler. In dit gesprek heeft FC Twente aangegeven de samenwerking te willen beëindigen. Beide partijen werken aan een oplossing, waarbij de club heeft aangegeven dat uitkomen voor FC Twente geen optie is.
Momenteel is Lukoki herstellende van een blessure. Hij revalideert individueel.

Daarmee is het avontuur van Jody Lukoki bij FC Twente ten einde gekomen.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS