maandag, juli 4, 2022
HomeClubsFC TwenteFC Twente vs Heerenveen voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

FC Twente vs Heerenveen voorspelling: Eredivisie goktips, kansen en gratis weddenschappen

In de tweede seizoenshelft barst de strijd om play-offs voor Europees voetbal weer helemaal los met nog genoeg kanshebbers. Kan SC Heerenveen zich dit weekend bij deze kanshebbers voegen of neemt FC Twente afstand van de clubs onder zich?

De Friezen komen zaterdagavond op bezoek in de Grolsch Veste en moeten voor het eerst aantreden zonder de naar PSV vertrokken Joey Veerman. Gaat dat SC  Heerenveen opbreken of is er nog genoeg kans voor de club uit Friesland dit weekend? 

FC Twente

VS

sc Heerenveen

Datum: Zaterdag 15 januari
Aftrap: 20:00, Grolsch Veste, Enschede

FC Twente vs SC Heerenveen: Eredivisie voorspelling

FC Twente wist in de laatste 8 wedstrijden voor de winterstop 6 keer te winnen en 2 keer gelijk te spelen. Het laatste verlies van de tukkers dateert al weer van oktober, toen de ploeg met 5-2 onderuit ging bij PSV. 

Bij SC Heerenveen zag het er voor de winterstop minder goed uit, zij gingen met 3-0 thuis ten onder tegen Feyenoord in de laatste wedstrijd. Daarvoor hadden ook de Friezen een ongeslagen periode van 7 wedstrijden staan. 

De favoriet in deze wedstrijd is dan ook FC Twente. Het team lijkt dit jaar goed op elkaar ingespeeld terwijl SC Heerenveen kwakkelt met de vorm. De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Twente eindigde in 2-3 voor de Tukkers. 

Destijds scoorde  Heerenveen-verdediger Sven van Beek zijn achtste eigen goal in de eredivisie, een absoluut record. In die wedstrijd scoorde ook FC Twente-verdediger Robin Pröpper een eigen goal.

Positie op de ranglijst

FC Twente staat momenteel 6de in de eredivisie terwijl SC Heerenveen toch wat teleurstellend het rechterrijtje aanvoert. Tot en met plek 7 zijn er play-off plekken beschikbaar en daar hebben beide ploegen het vizier opgericht. 

Voor SC Heerenveen is het een cruciale wedstrijd waarin ze niet mogen verliezen omdat ze anders de aansluiting voor de play-off plekken kwijt zijn. FC Twente kan juist druk blijven zetten op de 4de plek van Vitesse. 

FC Twente vs SC Heerenveen: Eredivisie goktips

Een doelpuntrijk spektakelstuk was het dus de vorige keer, en wie weet wordt het dat opnieuw. Je kunt dus ook inzetten op meer dan 2.5 goals als je er vertrouwen in hebt dat dit weer gaat gebeuren. 

Ook voor deze wedstrijd zijn er een aantal coronabesmettingen die de wedstrijd kunnen beïnvloeden. Zo heeft het geen zin om geld in te zetten op een goal van Vaclav Cerny; hij is positief getest en doet niet mee tegen SC Heerenveen. 

FC Twente vs SC Heerenveen: Winkansen

De quoteringen voor FC Twente – SC Heerenveen zijn het hoogst bij Bet365. De quoteringen kunnen nog veranderen tot aan de start van de wedstrijd, kijk dus op de website van Bet365 voor de meest actuele quoteringen op FC Twente – SC Heerenveen. 

Winst FC Twente: 1.90
Gelijkspel: 3.60
Winst SC Heerenveen:
4.00
Meer dan 2,5 goals:
Ja 1.95 / Nee 1.85
Beide teams scoren:
Ja 1.80 / Nee 2.00

Favoriete doelpuntenmakers:

Ricky van Wolfswinkel: 2.25
Henk Veerman:
3.00
Manfred Ugalde:
3.00

FC Twente vs SC Heerenveen: Hoe claim ik mijn free bets

Met een gratis weddenschap kun je zonder zelf geld in te zetten toch een winst boeken op FC Twente – SC Heerenveen. Je eigen gratis weddenschap claimen is zo gebeurt, bijvoorbeeld bij Bet365! 

Hoe claim ik mijn free bets voor FC Twente – SC Heerenveen? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet op FC Twente – SC Heerenveen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS