Volg ons

Eerste Divisie

FC Twente verslikt zich in MVV

FC Twente verslikt zich in MVV

FC Twente heeft opnieuw averij opgelopen. In de eigen Grolsch Veste verloor het met 0-1 van MVV.

In de eerste helft waren beide ploegen meer bezig met opstootjes en zeuren op de scheidsrechter dan met voetballen. De toeschouwers zagen dan ook nauwelijks kansen.

Na rust werd er iets meer gevoetbald en iets minder geëtterd. MVV hield vooral tegen, loerend op de counter, waar FC Twente zocht naar een gaatje in de hechte Limburgse defensie. Die vond het nauwelijks. Jari Oosterwijk, die de gepasseerde Tom Boere verving, raakte de paal en toen Boere alsnog mocht invallen, kopte de spits recht in de handen van doelman Koopmans. MVV benutte één van haar spaarzame kansen optimaal: Anthony van den Hurk kopte knap raak uit een afgemeten voorzet en zorgde zo voor de 0-1. Dat bleek de winnende treffer.

Door de nederlaag verzuimt Twente aan te sluiten bij de drie koplopers Almere City, Go Ahead Eagles en Sparta. MVV meldt zich bij de subtop.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie