maandag, 24 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieFC Twente verlengt met smaakmaker: "Doorgroeien bij FC Twente."

FC Twente verlengt met smaakmaker: “Doorgroeien bij FC Twente.”

FC Twente heeft een goede slag geslagen. De Tukkers hebben het contract van Ramiz Zerrouki verlengd. De Algerijns international verlengd zijn contract tot medio 2024 met de optie voor nog een jaar, dat maakt FC Twente vandaag bekend op de officiële kanalen. 

“Het nieuwe contract voelt voor mij als een beloning voor het harde werken en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken”, aldus de 23-jarige middenvelder. “Ik ben nu anderhalf seizoen basisspeler bij FC Twente en het is positief om te zien dat ik een bepaald niveau haal, maar ik weet ook dat ik nog nieuwe stappen kan zetten. Ik zie bij FC Twente voor mezelf nog genoeg mogelijkheden om door te groeien.” aldus Zerrouki, die een jaar geleden zijn debuut voor Algerije maakte. “Het is snel gegaan en ik heb afgelopen jaar veel mogen spelen voor Algerije. Als ik daar zo op terugkijk is dat best bijzonder.”

“Ramiz heeft zich sinds zijn debuut in de eerste selectie heel goed ontwikkeld bij FC Twente”, stelt FC Twente-directeur Jan Streuer. “Hij heeft vanuit de academie een langer traject gehad naar de eerste selectie en er altijd hard voor gewerkt. Dat ging met vallen en opstaan, maar hij heeft zijn plek in de selectie meer dan verdiend. We zijn heel tevreden over Ramiz’ prestaties en het is mooi dat we hem langer aan FC Twente hebben kunnen binden. Wij geloven erin dat hij nog veel stappen kan maken en een heel mooie toekomst in het voetbal voor zich heeft.”

Zerrouki speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van FC Twente en speelde intussen 59 duels voor FC Twente. Hij scoorde vier keer. Voor Algerije maakte de middenvelder al elf keer zijn opwachting, daarin scoorde hij één keer.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]