zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Eerste Divisie FC Twente strikt transfervrije Schenk: 'Stond al lang op de wensenlijst'

FC Twente strikt transfervrije Schenk: ‘Stond al lang op de wensenlijst’

Xandro Schenk ondertekende dinsdag een contract voor twee seizoenen bij FC Twente. De verdediger vertrok recent bij Sparta waar hij slechts één week onder contract stond, de overeenkomst werd destijds op zijn verzoek beëindigd. De club uit Enschede maakte op de officiële website de komst van de gewenste centrale verdediger bekend.

- Advertentie -

Wensenlijst
Nadat Schenk zijn contract bij Sparta in de prullenbak liet gooien waren er al geruchten die spraken over een overstap naar FC Twente. Ted van Leeuwen van laatstgenoemde club toonde zich zeer enthousiast over de komst van de verdediger. ,,Xandro is een no-nonsens centrum-verdediger die al lang op de wensenlijst stond. We zijn heel blij dat Xandro voor FC Twente gekozen heeft. Dat een aanzienlijk aantal clubs hem op het oog hadden, is een indicatie van zijn potentie.”

Nieuwe uitdaging
Schenk toonde zich vanzelfsprekend ook zeer tevreden met de nieuwe stap in zijn voetballoopbaan.  ,,Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik heb lange tijd bij Go Ahead Eagles gespeeld en het was tijd voor iets nieuws. FC Twente is een grote club met een prachtig stadion. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap en om vandaag voor het eerst met het team op het veld te staan. Een begin van hopelijk een heel mooi seizoen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES