zondag, juni 4, 2023
Voetbal247.nlEredivisieFC Twente op bezoek bij kwakkelend FC Utrecht

FC Twente op bezoek bij kwakkelend FC Utrecht

FC Utrecht ontvangt morgenavond FC Twente in de Galgenwaard in het laatste duel van 2021. De ploeg van René Hake treft een in vorm verkerend FC Twente dat uit de laatste 6 wedstrijden 16 punten behaalde, en Feyenoord uit de beker knikkerde. De nummer 4 van de ranglijst voert daarmee de subtop lijst aan.

Trainer Ron Jans kan tegen Utrecht over een nagenoeg fitte selectie beschikken en verwacht een pittig avondje. Jans:´Er was in de thuiswedstrijd veel strijd en er waren veel duels, met irritaties van beide kanten. Dat verwacht ik morgen weer want er staat veel op het spel.´ De Tukkers wonnen de thuiswedstrijd eerder dit seizoen met 1-0 door een late goal van Robin Propper.

FC Utrecht sprokkelt de laatste weken de puntjes bij elkaar en staat met 3 punten achterstand op FC Twente op de 7e plaats. Na de teleurstellende 2-2 tegen Fortuna Sittard afgelopen zaterdag zal de ploeg gebrand zijn op een goed resultaat. Hake:´Twente is een lastige ploeg om tegen te spelen, het is een ploeg die zowel compact als agressief kan spelen´ Bij FC Utrecht zal Hidde ter Avest niet bij de wedstrijdselectie zitten vanwege een hoofdblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ook Willem Janssen ontbreekt nog vanwege een schorsing…

De wedstrijd onder leiding van Richard Martens begint woensdagavond om 21:00

   Overige programma woensdagavond:

                Willem II – NEC  18:45

Heerenveen – Feyenoord   18:45

         Heracles – Cambuur  20:00

                  Ajax – Fortuna  21:00

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD