donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Eerste Divisie FC Twente heeft geen kind aan Helmond Sport, FC Den Bosch verliest...

FC Twente heeft geen kind aan Helmond Sport, FC Den Bosch verliest terrein door nederlaag tegen RKC

FC Twente heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de strijd om de titel in de Eerste Divisie. De ploeg uit Enschede won zonder veel moeite van Helmond Sport (4-1) en het zag concurrent FC Den Bosch onderuit gaan in Waalwijk tegen RKC (2-1).

- Advertentie -

FC Twente – Helmond Sport
In de negende minuut wees de scheidsrechter naar de penaltystip in het voordeel van FC Twente. Tom Boere nam plaats achter de bal en schoot deze binnen (1-0). Nog voor de pauze wist Nacho Monsalve de voorsprong voor FC Twente te verdubbelen (2-0). De tweede helft was nog maar vier minuten oud toen de wedstrijd voortijdig beslist werd. Aitor krulde de bal prachtig in de kruising (3-0). De thuisploeg nam geen gast terug en na een uur spelen was Nacho Monsalve goed voor de 4-0. In de zeventigste minuut bracht Snepvangers de stand op 4-1. In de 85ste minuut kreeg FC Twente de kans om verder uit te lopen, de toegekende strafschop werd echter niet benut. Assaidi moest zijn meerdere erkennen in doelman Van Gessel.

RKC – FC Den Bosch
In de negende minuut kwam RKC Waalwijk aan de leiding tegen de titelkandidaat. Vermeij verspeelde op het middenveld de bal en even later kon Dylan Seys de bal binnen werken (1-0). Drie minuten voor tijd mocht FC Den Bosch van geluk spreken dat de VAR nog niet geïntroduceerd is in de Eerste Divisie. Sam Kersten kreeg slechts geel voor zijn overtreding waar rood toch ook een mogelijkheid was geweest. Net voor de pauze kreeg FC Den Bosch de tweede tik te verwerken.  Seys was verantwoordelijk voor de assist en Rienstra de maker van de 2-0. Het duurde tot de 71ste minuut totdat FC Den Bosch het net van de tegenstander wist te vinden. Een fantastische treffer van Beltrame bracht de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd.

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES