zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieFC Twente gaat verlengen met verdediger, Feyenoord lijkt mis te grijpen

FC Twente gaat verlengen met verdediger, Feyenoord lijkt mis te grijpen

FC Twente gaat op korte termijn Mees Hilgers langer aan zich binden. De Tukkers en de speler uit de eigen jeugdacademie zijn in gesprek over een langere verbintenis. Zijn huidige contract loopt tot 2023 exclusief een optie voor nog een jaar, maar die wil FC Twente dus openbreken meldt De Tubantia

De centrumverdediger maakt sinds dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door en is zelfs Julio Pleguezuelo voorbij in de pikorde. Al 22 keer mocht Hilgers dit jaar in de basis beginnen voor FC Twente en dat doet hij naar behoren. Eerder dit seizoen werd namelijk ook bekend dat Feyenoord interesse heeft in Hilgers.

Dat FC Twente nu op koers lijkt om te verlengen met Mees Hilgers geeft mogelijk aan dat de verdediger dan op korte termijn nog niet uit Enschede zal vertrekken. Een langdurig contract zorgt er in elk geval voor dat de transfersom een stuk hoger komt te liggen en dat kan voor Feyenoord een probleem vormen.

Op dit moment zit Mees Hilgers in de lappenmand met een blessure. Tijdens het duel met Ajax liep de jongeling tegen een liesblessure aan en dat houdt hem voorlopig even aan de kant.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]