Home Competities Eerste Divisie FC Twente-doelman Drommel twijfelt tussen TOP Oss en Jong Oranje

FC Twente-doelman Drommel twijfelt tussen TOP Oss en Jong Oranje

Joël Drommel is momenteel de onbetwiste nummer één onder de lat bij FC Twente. Door zijn sterke prestaties werd hij recent opgeroepen voor Jong Oranje. De doelman twijfelt echter of hij de uitnodiging moet accepteren aangezien hij dan niet in actie kan komen voor zijn werkgever tegen TOP Oss.

- Advertentie -

Alles spelen
Jong Oranje moet donderdag aantreden tegen Engeland en dinsdag volgt een interland tegen Jong Schotland. FC Twente tegen TOP Oss staat voor zaterdag op het programma. Een beslissing heeft Drommel nog niet genomen. ,,Ik weet het nog niet. Ik twijfel enorm. Ik ben heel blij hoe het nu bij FC Twente gaat en ik wil alles spelen. Ik zit heel goed in mijn vel. Tegelijkertijd leer ik bij Jong Oranje enorm en vind ik het een eer om voor mijn land uit te komen”, aldus de sluitpost tegenover TC Tubantia.

Bijlow
De doelman van FC Twente weet dat hij niet de eerste doelman is van Jong Oranje. ,,Justin Bijlow is eerste keeper bij Jong Oranje. Dat is logisch. Hij keept bij Feyenoord en in de Eredivisie. Hij blijft alleen heel moeilijk voor mij. Ik heb nog nooit zo’n keuze moeten maken.”

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES