Volg ons

Hoofdklasse

FC ‘s-Gravenzande en Middelkoop verlengen samenwerking, nieuwe trainer voor Longa’30

FC ‘s-Gravenzande en Middelkoop verlengen samenwerking, nieuwe trainer voor Longa’30

Richard Middelkoop is ook komend seizoen hoofdtrainer van FC ‘s-Gravenzande, zo meldt de hoofdklasser via de officiële kanalen. Een andere vereniging uit de hoofdklasse, het op zondag uitkomende Longa’30 maakte donderdag bekend dat het in Dennis van Toor de opvolger gevonden had voor de in de zomer vertrekkende Erik Zandstra.

De voornoemde Middelkoop kwam in de zomer van 2019 van Smitshoek over naar FC ‘s-Gravenzande. Ondanks het feit dar er tot op heden slechts zes wedstrijden gespeeld werden in competitieverband onder zijn leiding waren beiden partijen van mening dat er voldoende potentie was om met elkaar verder te gaan.

Van Toor (49) gaat komend seizoen weer aan de slag als hoofdtrainer nadat hij één seizoen een sabbatical had genomen. De trainer uit Arnhem was eerder werkzaam voor onder andere Staphorst en AZSV.

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse