zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Rijnvogels legt met Van Duijn tweede speler vast

FC Rijnvogels legt met Van Duijn tweede speler vast

FC Rijnvogels heeft met het oog op het volgende seizoen het contract van een tweede speler verlengd. Na Sander van der Horst verlengde ook Jaap van Duijn zijn contract bij de Derde Divisionist. Van Duijn verdedigt sinds dit seizoen de clubkleuren van Rijnvogels.

Nog een jaar

Van Duijn verlengde zijn contract bij FC Rijnvogels met één seizoen. De aanvaller kende een moeizame start van het seizoen, omdat hij door een blessure enige tijd aan de kant stond. Zijn rentree maakte hij tegen Quick Boys, de club waarvoor hij in het verleden uitkwam. Alsof het zo had moeten zijn maakte Van Duijn de winnende goal in de derby. Sindsdien draait het bij Rijnvogels steeds beter. Uit de laatste zes wedstrijden werden dertien punten behaald, waardoor de ploeg van trainer Hein van Heek op is gerukt naar de negende plaats.

Derde Divisie

Van Duijn stond vorig seizoen nog onder contract bij Noordwijk. Bij de club uit de hoofdklasse was hij uiterst succesvol, maar de spits wilde graag naar de Derde Divisie. Toen dit met Noordwijk niet meer mogelijk was en hij al gesprekken voerde met andere clubs werd hij ondanks een doorlopend contract op non-actief gesteld. FC Rijnvogels pikte hem op en tot dusver verloopt de samenwerking naar tevredenheid.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD