Volg ons
Richard Gooijer VVOG, Jaap van Duijn Rijnvogels

Derde Divisie Zaterdag

FC Rijnvogels legt met Van Duijn tweede speler vast

FC Rijnvogels legt met Van Duijn tweede speler vast

FC Rijnvogels heeft met het oog op het volgende seizoen het contract van een tweede speler verlengd. Na Sander van der Horst verlengde ook Jaap van Duijn zijn contract bij de Derde Divisionist. Van Duijn verdedigt sinds dit seizoen de clubkleuren van Rijnvogels.

Nog een jaar

Van Duijn verlengde zijn contract bij FC Rijnvogels met één seizoen. De aanvaller kende een moeizame start van het seizoen, omdat hij door een blessure enige tijd aan de kant stond. Zijn rentree maakte hij tegen Quick Boys, de club waarvoor hij in het verleden uitkwam. Alsof het zo had moeten zijn maakte Van Duijn de winnende goal in de derby. Sindsdien draait het bij Rijnvogels steeds beter. Uit de laatste zes wedstrijden werden dertien punten behaald, waardoor de ploeg van trainer Hein van Heek op is gerukt naar de negende plaats.

Derde Divisie

Van Duijn stond vorig seizoen nog onder contract bij Noordwijk. Bij de club uit de hoofdklasse was hij uiterst succesvol, maar de spits wilde graag naar de Derde Divisie. Toen dit met Noordwijk niet meer mogelijk was en hij al gesprekken voerde met andere clubs werd hij ondanks een doorlopend contract op non-actief gesteld. FC Rijnvogels pikte hem op en tot dusver verloopt de samenwerking naar tevredenheid.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag