maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Rijnvogels is Van Duijn voorlopig kwijt

FC Rijnvogels is Van Duijn voorlopig kwijt

FC Rijnvogels is Jaap van Duijn vermoedelijk minimaal een maand kwijt. De aanvaller raakte donderdagavond geblesseerd op de training. Afgelopen zomer kwam Van Duijn naar de Kooltuin, nadat zijn toenmalige club Noordwijk zijn doorlopende contract had verscheurd.

Liesblessure

Voor Van Duin ging het donderdag op de training mis, zo heeft de club laten weten. Hij heeft daarbij een liesblessure opgelopen, waarbij de vrees is dat het om een scheurtje gaat. In dat geval zal hij zeker een maand moeten toekijken. De komende week zal er een controle volgen om definitief uitsluitsel te kunnen geven van de kwetsuur.

Moeizame start

Dit weekend zal Van Duijn in ieder geval ontbroken wanneer FC Rijnvogels op bezoek gaat bij IJsselmeervogels. Daarmee zou hij terugkeren op De Westmaat, Van Duijn speelde namelijk in het verleden voor buurman Spakenburg. Afgelopen seizoen was hij een doelpuntenmachine voor Noordwijk, maar nadat die club promotie naar de Derde Divisie mis liep werd het doorlopend contract ontbonden. Van Duijn wilde namelijk niet nog een jaar in de Hoofdklasse acteren. Net zoals FC Rijnvogels kent de aanvaller een moeizame start van het seizoen, scoren deed hij alleen in de verloren wedstrijd bij ODIN’59.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD