Volg ons
Jaap van Duijn FC Rijnvogels

Derde Divisie Zaterdag

FC Rijnvogels hengelt Van Duijn binnen na gesteggel bij Noordwijk

FC Rijnvogels hengelt Van Duijn binnen na gesteggel bij Noordwijk

FC Rijnvogels heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Jaap van Duijn. Daarmee heeft de aanvaller de door hem gewenste derde divisionist gevonden, nadat hij aangekondigd had te vertrekken bij Noordwijk.

Van Duijn garantie voor doelpunten

Met het aantrekken van Van Duijn kan FC Rijnvogels op een fors aantal doelpunten rekenen in de Derde Divisie. De aanvaller was afgelopen seizoen bij meer dan vijftig doelpunten van Noordwijk betrokken en ook bij zijn eerdere clubs bewees de spits een neusje voor de goal te hebben. Eerder maakte hij bijvoorbeeld zijn doelpunten voor Quick Boys, ADO Den Haag en Spakenburg. Ook bij Noordwijk was hij dus zeer productief, maar door onenigheid vertrok Van Duijn daar via de achterdeur.

Spits op non-actief gesteld door Noordwijk

Van Duijn liet er geen twijfel over bestaan dat hij niet nog een jaar in de hoofdklasse wilde spelen. De 25-jarige oriënteerde zich de afgelopen tijd al, om naar een andere club over te stappen. Toen Noordwijk erachter kwam dat Van Duijn nog voor het einde van de competitie al gesprekken had gevoerd met andere clubs zat er wat de hoofdklasser maar één ding op: Van Duijn op non-actief stellen. Of FC Rijnvogels één van die clubs is waarmee Van Duijn gesproken heeft is niet duidelijk, maar zij zijn wel de club die optimaal geprofiteerd heeft van het gesteggel tussen Van Duijn en Noordwijk.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag