Volg ons
Ivailo Staal

Derde Divisie Zaterdag

FC Rijnvogels haalt Westlandia-man met ADO-verleden

FC Rijnvogels haalt Westlandia-man met ADO-verleden

FC Rijnvogels heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met Ivailo Staal. De 22-jarige middenvelder laat Westlandia, dat mee doet om promotie naar de Tweede Divisie, achter zich om een nieuw avontuur te beginnen in Katwijk bij de huidige nummer veertien van de Derde Divisie Zaterdag.

Staal naar FC Rijnvogels

FC Rijnvogels heeft met Staal zijn tweede aanwinst voor komend seizoen in huis. Nadat de club eerder de komst van doelman Jeffrey Verkerk bekend maakte, is het nu de beurt aan Staal. De 22-jarige speler vertrekt bij Westlandia om ruim dertig kilometer verderop zijn loopbaan als voetballer voort te zetten. Daar wordt hij overigens wel direct in het diepe gegooid, want Staal is niet gehaald als middenvelder. Hij wordt door zijn nieuwe club gezien als een verdediger en gaat dan ook van positie verhuizen.

Verleden bij ADO en Sparta

Staal, die omgedoopt gaat worden tot verdediger, heeft in het verleden al de nodige clubs versleten. Hij kwam in de jeugdopleiding onder andere uit voor Sparta Rotterdam en ADO Den Haag, maar een echte doorbraak bleef uit. Via Haaglandia kwam hij bij Westlandia terecht. Na de zomer komt FC Rijnvogels op dat lijstje erbij.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag