zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagFC Rijnvogels haalt Westlandia-man met ADO-verleden

FC Rijnvogels haalt Westlandia-man met ADO-verleden

FC Rijnvogels heeft zijn selectie voor volgend seizoen versterkt met Ivailo Staal. De 22-jarige middenvelder laat Westlandia, dat mee doet om promotie naar de Tweede Divisie, achter zich om een nieuw avontuur te beginnen in Katwijk bij de huidige nummer veertien van de Derde Divisie Zaterdag.

Staal naar FC Rijnvogels

FC Rijnvogels heeft met Staal zijn tweede aanwinst voor komend seizoen in huis. Nadat de club eerder de komst van doelman Jeffrey Verkerk bekend maakte, is het nu de beurt aan Staal. De 22-jarige speler vertrekt bij Westlandia om ruim dertig kilometer verderop zijn loopbaan als voetballer voort te zetten. Daar wordt hij overigens wel direct in het diepe gegooid, want Staal is niet gehaald als middenvelder. Hij wordt door zijn nieuwe club gezien als een verdediger en gaat dan ook van positie verhuizen.

Verleden bij ADO en Sparta

Staal, die omgedoopt gaat worden tot verdediger, heeft in het verleden al de nodige clubs versleten. Hij kwam in de jeugdopleiding onder andere uit voor Sparta Rotterdam en ADO Den Haag, maar een echte doorbraak bleef uit. Via Haaglandia kwam hij bij Westlandia terecht. Na de zomer komt FC Rijnvogels op dat lijstje erbij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD